WordPress Magic

Je eigen website is de basis voor een succesvolle marketing. Het is weliswaar niet langer voldoende dat ze slechts als een visitekaartje dient. Je website moet ervoor zorgen dat je een dialoog creëert met je potentiële klanten. WordPress is hiervoor het ideale platform.

Ben je op zoek naar een nieuwe website die makkelijk zelf te beheren is? Of heb je reeds een eigen WordPress site maar weet je niet goed hoe deze optimaal te gebruiken? Dan is deze workshop voor jou!

Tijdens deze dagopleiding leer je meer over de 3 T’s: Techniek, Trafiek en Topics.

Techniek

Hoe begin je eraan? Wat zijn de belangrijkste instellingen? Hoe maak je nieuwe pagina’s en artikels aan? Wat zijn plugins? We bespreken het basisbeheer van WordPress zonder ons te verliezen in technische details. Je ervaart het zelf op je eigen laptop.

Als je nog geen eigen WordPress site hebt, kan je gebruik maken van mijn speciaal aanbod om een complete website voor jou op te zetten. Zo kan je tijdens de workshop meteen aan de slag met je eigen site!

Trafiek

Je site is slechts waardevol als ze effectief bezocht wordt. Hoe zorg je ervoor dat je website gevonden wordt? Hoe zorg je ervoor dat bezoekers regelmatig terugkeren? We bespreken hoe je goed kan scoren in de zoekmachines, hoe je je blog integreert met sociale media en hoe je een nieuwsbrief opzet.

Topics

Het belangrijkste aspect van je site is de eigenlijke inhoud. Hoe zorg je ervoor dat je site jouw credibiliteit als expert ondersteunt? Hoe bouw je een relatie met je bezoekers op? Waar schrijf je over in je blogposts? Je leert welke inhoud echt werkt en hoe je het schrijven kan systematiseren.