Over Filip

Filip Roeckens Natural SuccessMijn naam is Filip Roeckens en mijn passie is persoonlijke ontwikkeling. Ik ben continu op zoek naar de beste rolmodellen, kennis, opleidingen en inspiratie om wat ik leer te kunnen toepassen in mijn eigen leven en het met anderen te delen. Keer op keer mag ik daarbij ervaren dat ieder van ons zoveel meer kan (echt veel veel meer!) dan dat we zelf denken.

Ik wil een positieve impact op onze gemeenschap creëren door mensen te inspireren om te dromen, te durven, en te doen waarvoor ze geboren zijn. Ik wil zoveel mogelijk mensen ondersteunen om hun echte potentieel te ontsluiten en hun levenskwaliteit te verhogen.

Mijn persoonlijke missie: ik help ondernemende professionals om hun Fascinatie Factor te ontwikkelen. Ik help hen om hun passie en expertise te vertalen naar diensten en producten die omzet genereren. Ik help mensen om hun passie te ontdekken en met hun passie geld te verdienen door nieuwe marketingstrategieën aan te leren, zoals het effectieve gebruik van een WordPress site en het geven van boeiende presentaties. Dankzij mijn ervaring met coaching & training enerzijds en met marketing & technologie anderzijds, kan ik een unieke combinatie leveren: ik vertel niet alleen wat je moet doen en hoe je het kan aanpakken, ik kan de marketingsystemen ook voor jou implementeren.

I get up every morning determined to both change the world and have one hell of a good time. Sometimes this makes planning my day difficult.